Виготовлення святкової посудини

12 лютого в різновіковій групі було проведено комбіноване заняття з витиготовлення святкової посудини

Мета.

  • Поглиблювати знання дітей про гончарство: особливості праці гончаря; різні види гончарних виробів: глечиками, мисками, макітрами, горщиками, горнятами.
  • Активізувати словник дітей професійною лексикою.
  • Використовуючи інноваційні технології: ТРВЗ (друдли), «Сендплей», розвивати у дітей логічне і абстрактне мислення, зв’язне мовлення, пам’ять, увагу, фантазію.
  • Продовжувати формувати у дітей уявлення про кількісну та порядкову лічбу в межах 4. Закріпити знання про геометричні фігури за допомогою логічних блоків Дьєнеша, порівнювати їх та групувати за різними ознаками. Закріплювати навички розміщення предметів (ліворуч, праворуч, між. попереду).
  • Продовжувати вчити дітей створювати інтелектуальні карти, як цілісну картину пізнавальних дій навколо ключового поняття, моделювати, уміти розмірковувати, робити висновки.
  • Виховувати повагу до людей праці, бажання допомагати одне одному, естетичний смак, охайність у роботі.

/Files/images/Святкова посудина (2).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.